top of page
Åbent_hus_rundvisning_begivenheder_28.pn

 ÅBENT HUS STEINER HF
ONSDAG 29. JANUAR KL. 17-19

KOM OG FIND UD AF, HVAD STEINER HF HAR AT BYDE PÅ

 

Få en snak og en rundvisning med skolens nuværende og kommende HF-elever. Se udstillinger af elevernes forskellige arbejde, og få et indblik i de musiske, håndværksmæssige og kunstneriske fag, som er en del af Steiner HF’en.
Herunder også årsopgaven, som er en stor selvvalgt opgave, hvor der både er en teoretisk-skriftlig del og en praktisk-kunstneriske del. Oplev - indtil kl. 18 - håndværksfag 'in action'.

Du kan naturligvis også møde HF’ens faglærere og rektor, og få mere grundlæggende information om, hvordan Steiner HF, som er prøve- og karakterfri, er skruet sammen, og hvilke muligheder der åbner sig i uddannelsesverden med en udvidet Steiner HF i bagagen.

Vi byder på Go’ Kaffe, fingermad, musik og indtryk, og vi glæder os til at byde alle interesserede - unge som deres forældre - velkomne til et par timers nærvær i Steiner HF’ens navn.

PROGRAM:

KL. 17-19

Rundvisning, udstillinger, snak med faglærere/rektor/HF-elever. Håndværksfag 'in action' indtil kl. 18.

Fingermad, Go' Kaffe m.m.

 

KL. 18-19

Div. oplæg med mulighed for spørgsmål:

  • Hvorfor karakter- og eksamensfri skole?

  • Hvordan evaluerer vi og giver eleverne feedback, og hvad er en årsopgave?

  • Hvad giver en udvidet Steiner HF adgang til i uddannelsesverdenen?

  • Tidligere steinerelever fortæller om deres videre vej efter steinerskolen.

Undervejs vil der være musikalske indslag.

Se også program her

 

Alle Steiner HF-elever har en bred vifte af obligatoriske fag, og vi har ikke valgfag på traditionel vis. Dog har vi tre udvidede fagpakkevarianter, hvor man, som sit andet A-niveau fag, ud over dansk, skal vælge enten matematik, historie eller engelsk. Alle øvrige fag er på samme niveau for alle elever (B- og C-niveau). Bredden i uddannelsen giver mulighed for at tilegne sig både teoretiske, kunstneriske og praktiske færdigheder og arbejdsmetoder.

Steiner HF er en udvidet HF uden karakterer og eksamen.

Du kan også få information om vores 10. klasses tilbud til Åbent Hus.

bottom of page