top of page

Brobygning 

 

Måske er 10. klasse og Steiner HF lige dig

Har du lyst til at finde ud af, om vores ungdomsuddannelse er noget for dig, er et brobygningsforløb en god mulighed.

Brobygning på Steiner HF er individuelt tilrettelagte forløb, som kan ligge i perioden frem til 1. marts 2019. Du kan selvfølgelig også kontakte os efter 1. marts, hvis du er nysgerrig efter at høre mere om vores skole og ungdomsuddannelse.

 

Ved at tilbringe nogle dage sammen med vores elever og deltage i undervisningen kan du få et indblik i uddannelsens opbygning, arbejdsstemningen og det faglige niveau, og derigennem finde ud af, om uddannelsen er noget for dig.

Send en mail til brobygning@rss-odense.dk eller ring på 65 95 70 04, så vil du blive kontaktet af en studievejleder, hvor du kan høre mere, og hvor vi kan aftale et brobygningsforløb med dig og din skole, hvis du har lyst til at prøve det.

 

  • På Steiner HF får du HF’ens humanistiske og naturvidenskabelige kernefag, men også musik, kunst og håndværk på et højt niveau.

  • Tager du 10. klasse hos os, får du en god forberedelse til den brede vifte af fag på Steiner HF.

  • Du får udførlig individuel vejledning af dine undervisere samt en omfattende skriftlig evaluering, et såkaldt vidnesbyrd. 

  • Den udvidede fagpakke på Steiner HF og vidnesbyrdet gør, at du kan søge ind på alle videregående uddannelser via kvote 2.

  • Du behøver ikke at have gået på en steinerskole for at søge optagelse hos os.

  • Som Steiner HF-elev kan du søge SU og Ungdomskort.

Se brobygningsfolder

bottom of page