top of page

DAGLIGDAGEN

FAG

KREATIVITET

EFTER STEINER HF

Steiner HF er en anderledes og farverig ungdomsuddannelse, uden karakterer og eksamen. Med musik, kunst og håndværk og hf-fag på A-, B-, og C-niveau, får du ro til at udforske flere sider af dig selv i et fællesskab, hvor der er plads til forskelligheder i et overskueligt og nært studiemiljø, og hvor rejser og oplevelser i verden venter forude. Steiner HF er også for dig, som ikke har gået på en steinerskole.

ALBERT

 

kommer fra Tåsinge og tager hver dag til Odense for at gå på Steiner HF, som han begyndte på efter sommerferien. Som barn gik han i en steinerbørnehave i Svendborg, men ellers har han ikke rigtig kendt noget til steinerskoler eller kendt nogen, som har gået på en. Han hørte om Steiner HF gennem sin mor og efterskolen, som han gik på i 10. klasse, og det gjorde ham nysgerrig.

 

Jeg valgte at søge ind på Steiner HF, fordi jeg syntes, det var interessant, at man ikke bruger karakterer og eksamen på uddannelsen. Det ville jeg gerne prøve at kaste mig ud i. Jeg har været vant til karakterer tidligere. Og så var der også det musikalske, som jeg har en stor kærlighed for, og det kunstneriske på Steiner HF’en, som lød spændende.

Læs hele interviewet med Albert

BENEDIKTE

 

går på Steiner HF i Odense og har gået på steinerskolen siden 3. klasse. I 10. klasse var hun lige forbi en sportseliteklasse på Hjalleseskolen, da hun gerne ville bruge mere tid på sportsdans, som er hendes store kærlighed. Bendikte har vundet DM i standard og latin, så det er seriøst.

Der er kun ét spor på hvert trin herude, og det er fedt. Og fordi det ikke er så stort, har man et godt overblik, og man kender også lærerne godt. Det giver noget ro og tryghed, så man også kan lægge vægt på nogle andre ting. Selvfølgelig skal man lige vænne sig til hinanden, både lærere og elever, for nogen er jo helt nye, men det kommer hen ad vejen.

 

Læs hele interviewet med Benedikte

FORSKELLIGHEDER I FÆLLESSKABET

  • Steiner HF værner om dine praktiske, kunstneriske og intellektuelle evner med hf-fag på A, B og C-niveau, masser af musik, håndværksfag og kunst.

  • Steiner HF er nærvær og helhed i et mindre studiemiljø, dedikerede lærere og skønne, nysgerrige og mangfoldige kammerater samt oplevelser og rejser.

  • Steiner HF er eksamens- og karakterfri, men du kan søge videre til både universiteter, professions-, erhvervs-, og kunstuddannelser.

Du kan også  læse mere her: DAGLIGDAGEN, FAG, KREATIVITET og EFTER STEINER HF

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på hf@rss-odense.dk eller rektor Solbjørn Weismann på sol@rss-odense.dk eller ringe til skolen på 65 95 70 04, så vi kan finde et tidspunkt for en snak og/eller en rundvisning, fx hvis du:

 

  • overvejer at skifte til Steiner HF nu eller næste skoleår

  • ønsker at begynde i 10. klasse med henblik på Steiner HF

  • bare er nysgerrig efter at vide mere om vores karakter- og eksamensfri ungdomsuddannelse

VIRTUELT ÅBENT HUS


Vil du også en gerne en anden slags ungdomsuddannelse, der er karakter- og eksamensfri, og som har fokus på både boglige, kunstneriske og musiske fag samt håndværk, så se eller gense vores virtuelle åbent hus. Du kan møde nuværende og tidligere elever, rektor, lærere, se små film og indslag om Steiner HF, høre musik og komme på en virtuel rundvisning.

SE ELLER GENSE VIRTUELT ÅBENT HUS
SE SMÅ FILM OM STEINER HF
SE LILLE FILM OM STEINER HF I ODENSE

KONTAKT OS PÅ:
hf@rss-odense.dk eller 65 95 70 04 hvis du er nysgerrig efter at høre mere.
Vi har stadig ledige pladser – både på hf og i 10. klasse – og det kan stadig nås.

bottom of page