top of page

Fejringen af Steiner HF-studenterne er en lang og smuk ceremoni

Læs om hvordan vi fejrer de farverige studenter fra Steiner HF ->

Kom vidt omkring med Steiner HF

Her skal du nemlig ikke vælge noget fra – du får det hele med!

Ud over hf-fag på A-, B- og C-niveau får du også musik-, kunst- og håndværksfag, så du kan udfolde og udforske dine mere kunstneriske og praktiske sider. Læs mere om fagene her ->

Du kommer også på spændende og lærerige rejser i ind-og udland, der giver dig oplevelser for livet.

Kom og få en rundvisning

Hvis du gerne vil se skolen, os, værkstederne og naturen omkring skolen, så send os en mail eller ring på 65 95 70 04 og aftal et tidspunkt. Så vil en elev eller lærer vise dig rundt og svare på dine spørgsmål. Og du er velkommen til at tage en ven eller dine forældre med.​ Det er helt uforpligtigende.

Du skal endelig også bare ringe, hvis du lige står med et spørgsmål om Steiner HF, du har brug for at få svar på.

B&A2.jpg

Mød to elever i 2. hf

Benedikte og Albert går i klasse sammen på Steiner HF. Den ene har gået på steinerskole næsten hele sit liv og den anden startede først i hf. Den ene har vundet DM i standard og latindans, og den anden maler graffiti og spiller jazz og funk.

På Steiner HF har de fundet et fællesskab.

Mød Benedikte og Albert ->

Steiner HF er en anderledes og farverig ungdomsuddannelse, uden karakterer og eksamen. Med musik, kunst og håndværk og hf-fag på A-, B-, og C-niveau, får du ro til at udforske flere sider af dig selv i et fællesskab, hvor der er plads til forskelligheder i et overskueligt og nært studiemiljø, og hvor rejser og oplevelser i verden venter forude.

Steiner HF er også for dig, som ikke har gået på en steinerskole.

bottom of page