top of page

5 film om

 Steiner HF

Se små film, som viser lidt om, hvad det vil sige at gå på Steiner HF. Filmene er produceret i fællesskab med landets 5 Steiner HF-skoler.

Kunst- og håndværksfag spiller også en vigtig rolle på Steiner HF, og du kommer både til at beskæftige dig med fag som sølvsmedning, stenhugning, træskulptur, maling og arkitektur. Fagene er også med til at give afveksling i skoledagen.

Naturvidenskabelige fag indgår naturligvis også som en del af den udvidede hf-fagpakke på Steiner HF. Du får kemi, fysik og geografi på c-niveau samt matematik og biologi på b-niveau.

Musik på skemaet har alle Steiner HF-elever også. Kor, orkester, musikhistorie og musikteori er en del af pakken, og du kan være med på det niveau, du end er, og der spilles og synges forskellige genrer. Musikfagene er med til at styrke fællesskabet på tværs af klasserne, og hvert forår tager overbygnigen på kor- og orkesterrejse.

Samfund og fag på tværs. Ofte vil man på en Steiner HF opleve, at der er arbejdes på tværs af fagene, så du får en større indsigt i et emne med forskellige indgangsvinkler.

efter_steinr

Med Steiner  HF i rygsækken. Steiner HF er karakter- og eksamensfri, men med en udvidet hf, som Steiner HF er, kan du efterfølgende søge videre til både universiteter, professions-, erhvervs- og kunstuddannelser.​

bottom of page